Toebehoren
Bepaalde toebehoren zijn essentieel om tot uw beschikking te hebben wanneer u een toiletwagen heeft gehuurd voor uw feest of evenement. Door de nodige toebehoren via Overkamp Verhuur te huren, bent u er in ieder geval zeker van dat u volledig voorbereid bent op het gebied van toiletwagens op uw feest of evenement.

Bij Overkamp Verhuur kunt u onder meer een waterpomp voor toiletten huren. Bij het gebruik van een waterpomp zet u in opĀ watercapaciteit. Een waterpomp kan dus goed van pas komen wanneer uw feest of evenement bijvoorbeeld midden in een weiland plaatsvindt. Ook daar heeft u namelijk water nodig. De waterpomp helpt in dat geval bij het doorspoelen van de toiletten en voorziet de gebruikers van de toiletten van water zodat zij hun handen kunnen wassen bij de wasbakken. Ook voor het huren van een vermaalpomp kunt u bij Overkamp Verhuur terecht. De vermaalpomp dient voor het volgende: het afvoeren van ontlasting waarbij de ontlasting via een pijp naar de sloot wordt begeleid.

Interesse in de diensten van Overkamp Verhuur

Neem contact met ons op en samen bespreken we de wensen waarbij we een geschikte toiletwagen bij u op locatie kunnen plaatsen.

Onze contact gegevens

Of bel ons op:
06-83563844
06-30050241

Bekijk ook onze andere toiletwagens