Kleine toiletwagen
Organiseert u binnenkort een kleinschalig feest of evenement en wilt u hiervoor graag een kleine toiletwagen huren? Dan bent u uiteraard aan het juiste adres bij Overkamp Verhuur. Indien de locatie van uw feest of evenement wat kleiner is, komt het natuurlijk goed van pas om een kleinere toiletwagen te plaatsen. Op deze manier neemt de toiletwagen in geen enkel geval te veel ruimte in beslag. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u specifieke wensen? Wij staan te allen tijde voor u klaar en zijn u uiteraard graag van dienst op het gebied van de verhuur van toiletwagens.

De kleine toiletwagens van Overkamp Verhuur zijn geschikt voor feesten of evenementen met een capaciteit van maximaal 150 man. Mannen en vrouwen kunnen gescheiden gebruik maken van de toiletten, er zijn namelijk zowel toiletten voor vrouwen als toiletten voor mannen in de wagens te vinden. Onze kleine toiletwagens beschikken over 2 toiletten voor vrouwen, 1 toilet voor mannen en 3 urinoirs. 

Interesse in de diensten van Overkamp Verhuur

Neem contact met ons op en samen bespreken we de wensen waarbij we een geschikte toiletwagen bij u op locatie kunnen plaatsen.

Onze contact gegevens

Of bel ons op:
06-83563844
06-30050241

Bekijk ook onze andere toiletwagens