Luxe toiletwagen
We hebben echter niet alleen de reguliere grote toiletwagens in ons assortiment. Voor de wat luxere feesten en evenementen kunt u namelijk ook een luxe toiletwagen bij ons huren. De luxe toiletwagens van Overkamp Verhuur zijn in alle gevallen zeker geschikt voor feesten of evenementen die wat meer luxe uit moeten stralen.

Onze luxe toiletwagens zijn namelijk eveneens gemaakt voor feest- of evenementenlocaties die geschikt zijn voor maximaal 400 tot 500 gasten. Er zijn echter wel een aantal verschillen tussen onze reguliere grote toiletwagens en onze luxe toiletwagens. De luxe toiletwagens van Overkamp Verhuur beschikken namelijk over eenĀ mooi opstapje en een mooie aanloop. Op deze manier stralen zelfs het opstapje en de aanloop in zekere mate luxe uit. Verder beschikken onze luxe toiletwagens over gordijntjes, welke zeker bijdragen aan de algehele luxe uitstraling van de toiletwagen zelf. Daarnaast zijn de luxe toiletwagens van Overkamp Verhuur gemaakt van RVS.

Interesse in de diensten van Overkamp Verhuur

Neem contact met ons op en samen bespreken we de wensen waarbij we een geschikte toiletwagen bij u op locatie kunnen plaatsen.

Onze contact gegevens

Of bel ons op:
06-83563844
06-30050241

Bekijk ook onze andere toiletwagens